Ladda ner

 

Ola Christoffersson
Mob: 070 425 22 63
Tel: 0532 607 873
Email: ola@ah-produkter.se

Dalhem Panel

Dalhem Panel, fanerade undertak och väggsystem för offentliga miljöer. Äkta träfanér för rum som kräver något lite bortom det traditionella. Dalhem Panel ger ett livfullt ytskikt, helt unikt för varje projekt. Med moderna material och traditionella snickerikunskaper i förening, skapar vi system som klarar dagens hårda krav på brand, akustik och miljö, utan att tumma på den arkitektoniska grundtanken. Friheten att skapa vacker konst i samklang med perfekt funktion.

Dalhem Ribba - Ceiling

Dalhem Ribba är ett flexibelt undertakssystem med stora möjligheter till kreativa inredningslösningar. Ribborna har en stomme i trägips eller MDF som är belagd med äkta träfaner av högsta kvalitet. Systemet är enkelt att montera och består i huvudsak av tre komponenter; Ribban, ett specialdesignat bärverk och ett fästclips. Dalhem Ribba uppfyller tack vare sin konstruktion kraven för Bsldo.

Dalhem Ribba - Wall

Dalhem Ribba kan även monteras på vägg. Montaget blir helt osynligt tack vare den specialdesignade monteringsprofilen. Montagesättet lämpar sig också väl för undertak där man har snäva radier eller dylikt. Montageprofilen används även som skarvbleck.

Parawood

Dalhem Parawood är ett undertakssystem med en stomme i stålplåt belagd med äkta träfaner. Systemet, som även kan väggmonteras, består av panelen, bärverket och en rad olika tillbehör i form av avslutningslister, skarvbleck med mera. I bärverket finns urtag för nedpendlingar och anpassningar för absorbenter. Systemet väger endast 6 kilo per kvadtratmeter.